Labdarúgás

2024.05.26. 16:00

Utolsó mérkőzésén a Szombathelyi Haladás 2-1-re kikapott Gyirmóton - frissítve!

A Szombathelyi Haladás nem kapta meg a 2024/25. évi NB II.-es klublicencet, így ősztől nem indulhat a másodosztályban. Az utolsó fordulóban vasárnap 17 órakor Gyirmóton játszanak a vasiak - élőben jelentkezünk, tudósítunk a helyszínről.

Pum András

Forrás: Kisalföld/ Nagy Gábor

19.20:

Bár már a mérkőzést több mint 20 perce lefújták, a játékosok és a szurkolók együtt éneklik a Haladás indulókat. Olyan a hangulat, mintha a Haladás bajnoki címet nyert volt – pedig a megszűnés szélére került.

18.56:

A játékosok ezúttal is kijöttek a szurkolók elé megköszönni a biztatást. Olyan kiváló a hangulat, mintha nyert volna a csapat - sajnos ez most valaminek a végét jelenti...

18.54:

Vége a mérkőzésnek, a Gyirmót 2-1-re nyert a Szombathelyi Haladás ellen. A vasiak a 14. helyen végeztek az NB II.-ben - tehát a pályán elért eredmények alapján bentmaradtak a másodosztályban. A zöld-fehérek azonban klublicenc híján ősszel nem indulhatnak az NB II.-ben.

18.30:

Esik, dörög, villámlik - van itt minden..

18.19:

Áll a játék, ugyanis a Hali-szurkolók rengeteg zöld füstbombát gyújtottak be - semmit sem lehet látni a meccsből

Forrás: VN

17.50:

A félidőben 2-1-re vezet a Gyirmót, Pintér Filip góljára Madarász Márk és Soltész Dominik válaszolt. Az első félidőt végigszurkolta a vendégtábor!

17.41:

"Sose halunk meg, sose halunk meg" - skandálja a Hali-tábor

17.30: 

Továbbra is 1-1 a meccs - a szombathelyi szurkolók éppen két, testvéri tábort, a Budapest Honvéd és az Egis Körmend drukkereit éltetik

17.17:

1-1 a meccs állása, a hangulat továbbra is pazar - a Hali-szurkolók töretlenül buzdítják kedvenceiket. Mintegy 400 Hali-drukker utazott el Gyirmótra.

17.00:

Fantasztikus a hangulat a lelátón, a kezdés előtt a Haladás-játékosok kijöttek a vasi drukkerek elé - és megköszönték a szurkolást. A Hali - talán nem véletlenül - tiszta feketében lépett pályára

16.53:

A műsorközlő éppen a Haladás-játékosokat mutatja be - valamennyi Hali-futballista óriási vastapsot kap a vendégszurkolóktól. Ilyenre sem volt nagyon példa!

16.55:

Most pedig a "Mindenki szombathelyi" zúg a lelátón

16.25:  

Befutott a szombathelyi szurkolótábor nagy része. A kezdés előtt bő fél órával mintegy 250 vendégszurkoló foglal helyet a lelátó. Ami az összeállítást illet, a zöld-fehéreknél sok fiatal Illés Akadémia futballista kap lehetőséget, illetve ül a kispadon.

16.00: 

A Szombathelyi Haladás szervezett szurkolói csoportjai fél háromra a Haladás Sportkomplexum parkolójába hirdettek meg gyülekezőt. Mindenkit idevártak, akik konvojban szerették volna megtenni az utat Gyirmótig. A dresscode a fekete volt és kérték, hogy mindenki hozzon Hali-sálat magával.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában