Helyi sport

2024.05.23. 11:47

Extraliga: Négy között a celliek

A férfi asztalitenisz Extraliga felsőházi rájátszásának utolsó előtti, 4. fordulójában a Celldömölk I. legyőzte a Honvéd Szondi György SE-t, így biztosította helyét a Final Fourban.

Pum András

Celldömölki VSE-Vulkán Fürdő I.–Honvéd Szondi György SE 4:3. Celldömölk, férfi asztalitenisz Extraliga-mérkőzés, felsőházi rájátszás, 4. forduló.

Egyéni: Jakab J., Huzsvár–Molnár, Jakab G. 3:2 (1-0). Egyéni, 1. forduló: Jakab J.–Szabó L. 3:0, Huzsvár–Molnár 3:2, Baranyai–Kishegyi 0:2 (3-1). 2. forduló: Jakab J.–Molnár 2:3, Baranyai–Szabó L. 3:0, Huzsvár–Kishegyi 2:3 (4-3).

Párosban jó és izgalmas mérkőzésen nyert a Jakab–Huzsvár kettős. Az első egyéni fordulóban Jakab simán behúzta a meccsét, Huzsvár pedig döntő szetbben diadalmaskodott: 3-1-re vezettek a vasiak. A második körben Baranyai megverte Szabót – ezzel eldőlt a találkozó (4-1). A másik két meccsen a fehérváriak nyertek ugyan, de ez már nem osztott-szorzott. A Celldömölk győzelmével bebiztosította  helyét a Final Fourban, azaz a legjobb négy között. Győzött: Jakab J. 1, Baranyai 1, Huzsvár–Molnár G., illetve Kishegyi 2, Molnár K. 1.

A Celldömölk a rájátszás utolsó fordulójában szombaton 16 órakor a PTE PEAC Kaló-Méh I. otthonában áll asztalhoz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában