SZOMBATHELY

2018.03.23. 22:07

Viktória: a döntő a tét – Diósgyőrben lépnek pályára a szombathelyi lányok

A női labdarúgó-Magyar Kupa elődöntőjében szombaton 15 órakor a Haladás-Viktória FC a diósgyőri atlétikai stadion műfüves pályáján a Diósgyőri VTK vendége lesz.

Pum András

Két héttel ezelőtt bajnokin már összecsapott a két együttes, akkor a diósgyőriek 3-0-ra nyertek, elütve ezzel a Haladás-Viktóriát a felsőháztól. Ezúttal sem kisebb a tét: a győztes Magyar Kupa-döntőt játszhat. A hazaiak a kupában a Kőbányát 13-0-ra, a Nyíregyházát 8-0-ra verték, míg a vasiak a Szeged 3-1-es és a Pécs 5-0-s legyőzésével jutottak a négy közé. A fináléba kerülés egy meccsen dől el, döntetlennél hosszabbítás, majd ha akkor sincs döntés, büntetők következnek.

- Természetesen nem lehet más célunk, mint a döntőbe kerülés – mondta Simon Attila, a szombathelyiek vezetőedzője. – Mindenképpen szeretnénk elkerülni, hogy a diósgyőriek úgy átrohanjanak rajtunk a meccs elején, mint legutóbb. Megszerveztük a játékunkat, nem akarunk nagy teret hagyni nekik. Nehéz mérkőzést és győzelmet várok. Csidei Klaudia munkahelyi elfoglaltsága miatt nem játszhat, Fördős Beatrix az U17-es válogatottal készül, Harsányi Andrea térdműtétje után lábadozik. Összeállítás: Bíró – Kiss Zs., Balogh, Tálosi, Kopcsándi – Tóth A., Fábián, Manhart – Szakonyi, Siklér, Öreg.

A vasiak szombaton kora délután útra keltek, az éjszakát Mezőkövesden töltötték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában