Hírek

2009.05.13. 02:26

Szakképzősök újabb sikerei

Szentgotthárd - Újabb szép sikereket értek el országos megmérettetéseken - szakmai tanulmányi versenyeken - a III. Béla Szakképző Iskola tanulói.

Szenkovits Péter

A III. Béla Szakképző Iskola és Kollégium három végzős diákja a gazdasági informatikusok I. Országos Szakmai Tanulmányi Verseny budapesti döntőjében szerepelt sikeresen. Kiss Zsanett második, Wágner Dávid hetedik, Herceg Imre Zsolt nyolcadik helyezést ért el. A versenyszabályzatnak megfelelően a teljesítményükkel mentességet kaptak a teljes szakmai vizsga alól, s egyben jeles osztályzat kerül a gazdasági informatikus I. szakképzést tanúsító bizonyítványukba. Zsanett felsőoktatási intézményben tanul tovább, Dávid szintén, ő szakirányban folytatja tanulmányait, Imre a megszerzett tudását a munkaerőpiacon kívánja a továbbiakban ka-matoztatni. Felkészítő tanáraik: Koszár András és Seres Csaba. Az Orosházán megrendezett Országos Műszaki Tanulmányi Verseny elektronikai szakmacsoport kategóriájában nyolcadik helyezést szerzett Vadász András 13. évfolyamos automatikai műszerész tanuló, felkészítő tanára Pesti Barna.

A fővárosban megtartott Országos Középiskolai Alkalmazói Tanulmányi Versenyen informatikai szak döntőjében a 19. helyen végzett Kovács Bálint 12. évfolyamos tanuló. Őt Koszár And-rás pedagógus készítette föl. András és Bálint még a III. Béla Szakképzőben folytatja tanulmányait.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!