Hírek

2009.05.13. 02:23

Tanulmányi versenyt nyert Kiskós Kitti

Kormend, Sopron - Rangos tanulmányi versenyt nyert a Nyugat-magyaroszági Egyetem Savaria Egyetemi Központ végzős körmendi hallgatója, Kiskós Kitti.

Tóth Gábor

Kiskós Kitti a napokban Sopronban, az Országos Tudományos Diákkonferencián vett részt - a testnevelési és sportudományi szekció ülésén. Az NYME SEK 22 esztendős, tanító szakos hallgatója a Gyermekkézilabda-mérkőzések elemzése a támadásbefejezések szempontjából címmel ellátott pálymunkával nevezett a rangos tanulmányi versenyre. 

A szabályok szerint legalább tízoldalas írásos anyagot kellett benyújtani, és a témát élőszóban, három percben előadni. Kiskós Kitti olyannyira remek anyaggal nevezett, hogy a bizottság az ő munkáját ítélte a legjobbnak a hét nevező közül.Az első rangos tanulmányi versenyemen vettem részt, boldog vagyok, hogy ilyen sikerrel , fogalmazott Kitti. Sokat köszönhetek témavezető tanáromnak, Csátaljay Gábornak. Egyébként közel áll hozzám a kézilabda, hiszen az NB II-es Körmend Dózsa MTE játékosa vagyok, és edzősködöm a klub utánpótlás korosztályainál. A nyáron végzek a tanulmányaimmal, szeretnék tanítóként dolgozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!