Hírek

2009.09.11. 02:27

Szombattól szerdáig lezárják a Nádasdy utcát

Szombathely - Az úttest helyreállításának szakaszába érkezett a Széll Kálmán utcai szennyvízcsatorna rekonstrukciója. A munkák várhatóan szeptember 30-áig tartanak majd.

Vojnovics Viktória

402 méter hosszúságban mintegy öt méterrel a föld alatt a Széll Kálmán utca kellős közepén fut végig egy négyszáz milliméteres szennyvízvezeték, melynek cseréjét a napokban befejezték, így most az úttest helyreállításán dolgoznak a szakemberek. Zelles Zsolt, a Vasivíz Zrt. stratégiai és fejlesztési igazgatója elmondta: szombat reggeltől - várhatóan - szerda reggelig lezárják a Nádasdy Ferenc utca rekonstrukcióval érintett közel ötvenméteres szakaszát, vagyis a Széll Kálmán és a Nádasdy utca kereszteződését. Ebben az időszakban a járművek áthaladását sem tudják biztosítani, mivel az út teljes szélességét érinti a helyreállítás. Ezzel párhuzamosan a Széll Kálmán utca burkolatának helyreállítása is elkezdődik. A munkák várhatóan a következő két és fél hétben lezajlanak, így szeptember 30-át követően a közlekedők ismét zavartalanul használhatják az adott útszakaszokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!