Hírek

2010.01.26. 13:40

Rablási kísérlet a lottózóban - A rendőrség keresi az elkövetőt

Egy harminc év körüli, az arcát sállal eltakaró férfi próbálta meg január elején kirabolni Szombathelyen a Fő téri lottózót. A rendőrség keresi az elkövetőt.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Korábban megírtuk, hogy január hetedikén a szombathelyi Fő téri lottózóban rablási kísérlet történt.  Az alkalmazottakat egy fegyvernek látszó tárggyal megfenyegetve egy harminc év körüli férfi, de ők ettől nem ijedtek meg, a pult mögött található hátsó helyiségbe menekültek és bezárkóztak. Az elkövető ezt követően a helyszínről a Savaria tér irányába menekült.

Személyleírása: Egy 30 év körüli, 160-170 cm magas, normál testalkatú, közép-barna, rövid - kb. 3 cm - hajú férfi, aki sötét színű nadrágot és sötét barna vagy fekete színű dzsekiben lépett be a lottózóba. Arcát egy fekete színű sállal takarta el. A fegyvernek látszó tárgy ezüst színű, fémes hatású maroklőfegyvernek látszott.

A rendőrség kéri, hogy akik a felhívás alapján felismerni vélik a keresett személyt, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatos bármilyen információ birtokában vannak, hívják a 06-94/313-355 hívószámú üzenetrögzítő-számon, továbbá munkaidőben a 06-94/521-102 telefonszámon, valamint az ingyenesen hívható 107 segélyhívó-számon.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!