Hírek

2010.02.22. 08:44

A jövőben évente két horgászversenyt is tartanak Ikerváron

Február 21-én vasárnap tartotta tisztújító közgyűlését az ikervári Horgász Egyesület. Farkas Péter az egyesület leköszönő elnöke - aki öt évig töltötte be a tisztséget - egyéb elfoglaltságaira hivatkozva mondott le pozíciójáról.

Pásti József

Elnöknek Kardos Lászlót az egyesület korábbi titkárát választotta meg az közgyűlés. Az ikervári horgászturizmusra negatív hatással volt, hogy a Duzzasztó szomszédságában található közkedvelt horgászhelyet az úgynevezett Patkó-tavat az utóbbi években a sporthorgászok nem használhatták. 

Az egyesület leköszönő elnöke Farkas Péter utalt arra, hogy információ szerint  van némi reménysugár, hogy a közeljövőben ismét szerepelhet a Patkó-tó a horgászható helyek listáján.

A közgyűlés határozata értelmében 2010-től kezdődően évente két alkalommal szerveznek horgászversenyt Ikerváron, amelyből az egyiket Kovács Béla az egykori elnök emlékére rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!