Hírek

2010.02.08. 15:16

Fegyveres rablót keres a rendőrség

A január 11-ei, szombathelyi Komlósi utcai fegyveres rablás elkövetőjét keresi a rendőrség. A fiatal férfi egy pénzváló alkalmazottját kényszerítette a pénz átadására, majd elmenekült.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A  Vas Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya nyomozást rendelt el fegyveres rablás gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen.

Az elkövető  január 11-én 17:49-kor a Komlósi utcai pénzváltó alkalmazottját pénz átadására kényszerítette, majd sietősen távozott. Ketten azonban követték  őt, s az Ernuszt Kelemen utcában utolérték. Ekkor a tettes egy fegyvernek látszó tárgyat fogott rájuk, majd elfutott. 

Az ismeretlen elkövető 25 év körüli, 175-180 cm magas, átlagos testalkatú, az elkövetéskor fehér színű baseball sapkát, szürke színű dzsekit, fekete kesztyűt viselt, arcát pedig egy fekete színű sállal takarta el.

A fegyvernek látszó tárgy ezüst színű, fémes hatású, feltehetően forgótáras maroklőfegyver. A rendőrség a  06-94/313-355 hívószámú üzenetrögzítő-számon, munkaidőben a 06-94521-102 telefonszámon, valamint az ingyenesen hívható 107 segélyhívó-számon várja azok  jelentkezését, akik az elkövetőt felismerik, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!