Hírek

2010.03.30. 17:01

Álláskeresés Abc - könyvet írt a fejvadász

Az Álláskeresés Abc című könyvet tegnap mutatták be a Siker Könyvtárban. A szerző Kifferné E. Anikó fejvadászként írta le tapasztalatait szakkönyvében

Farkas Eszter

A Fejér megyei szerző, Kifferné E. Anikó fejvadászként  gyakran találkozik álláskeresőkkel.

Tapasztalatait  könyv formájában jelentette meg a közelmúltban, hogy segítsen elkerülni azokat a szarvashibákat, melyeket gyakran elkövetnek a jelöltek. Az  Álláskereső Abc című szakkönyvet a Siker Könyvtárban mutatta be az érdeklődő közönségnek a szerző.

- A tartósan munka nélkül levőknek, pályakezdőknek, gyesről visszatérőknek, fizikai dolgozóknak, illetve bárki tanácstalannak segítséget nyújt ez a könyv - emelte ki a szerző.  - Fejvadászként sokszor nincs alkalmam elmondani a jelölteknek, hogy milyen hibákat követnek el. Például komolytalan e-mail címről küldenek önéletrajzot, nem említik, hogy milyen pozícióra pályáznak, rossz fényképet csatolnak.  A kiadványban több humán szakember is megszólal, példákat említve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!