Hírek

2010.08.16. 13:30

A városháza előtt mutatkoztak be a jobboldal jelöltjei

Készül a választásokra a jobboldal is: hétfőn a városháza előtt a Fidesz, a Fidelitas, a KDNP, a Pro Savaria Egyesület és civil szervezetek által támogatott jelöltek mutatkoztak be.

Angyal László

A délután egy órára, a városháza elé meghirdetett szabadtéri sajtótájékoztatót megpróbálta elmosni az eső, de a nyári zápor nem fogott ki a népes tábor által kísért csapaton: az árkád alatt ért véget  a bemutatkozás. (A jelöltek a Fő térről a városháza elé családtagok, támogatók, szimpatizánsok kíséretében érkeztek.) A képviselő-jelöltek egy-egy mondatba sűrítve foglalták össze, hogy milyen Szombathelyt képzelnek a következő években.

Hallhattunk pezsgő belvárosról, fiatalok által is élhető városról, és  egyenlő fejlesztésekről: legyen szó külvárosról, peremkerületről, vagy lakótelepről. 
 
Dr. Puskás Tivadar, a jobboldal  polgármester-jelöltje arról beszélt, hogyan látja a vasi megyeszékhely helyzetét, és egy olyan  várost vizionált, ahová visszatérnek a fiatalok, mert vannak munkahelyek, pezsgő a kulturális élet, magas színvonalú az oktatás és a gyógyítás.

Az infrastrukturális fejlesztések is elkerülhetetlenek: Olyan várost látnék szívesen,  ahová kitűnő utak vezetnek, földön és a levegőben. A járókelők is belekóstolhattak abba, mi vár ránk a kampány heteiben: a hallgatóság nemegyszer tapsal jutalmazta a szónokat.

A tájékoztatón bejelentették, hogy a választási szövetség  kampányfőnöke Harangozó Bertalan, aki elmondta: elkezdték az ajánlószelvények gyűjtését.    

A jobboldal jelöltjei a tizennégy szombathelyi választókerületben: Marton Zsolt, Molnár Miklós,  Rettegi Attila, Horváth Csaba, Poór András, Szakály Gábor, dr. Szakács Dávid, dr. Takátsné dr. Tenki Mária, Lendvai Ferenc, dr. Prugberger Emil, Lazáry Viktor, Ágh Péter, Harangozó Bertalan, Sági József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!