Hírek

2010.09.22. 19:03

Szociális támogatás, Sport, Művészeti és Tudományos Ösztöndíj, HKLB

Ebben a tanévben is kiírásra kerülnek bizonyos pályázatok - mint minden évben. Ezeket soroljuk fel most nektek, s lehetőség szerint a pályázatok kimeneteléről is adunk majd tájékoztatást.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Szociális Támogatás

A 2010/2011-es tanév I. félévére vonatkozó rendszeres szociális támogatás pályázati űrlapja és a kitöltési útmutató elérhető a www.bdf.hu/hok címen. (A kitöltési útmutatót alaposan olvassátok el!)

Főbb eljárási szabályok:
A csatolt igazolások két hónapnál régebbiek nem lehetnek (kivétel APEH jövedelemigazolás).

Kötelező csatolni az egy háztartásban élőkről szóló önkormányzati igazolást a kérelmezővel egy lakcímre bejelentett személyekről! (Ennek hiányában a pályázatot automatikusan elutasítjuk!)

Kizárólag a pályázati űrlapon feltüntetett, és egyazon borítékban leadott dokumentumokért vállalunk felelősséget!

Késve leadott pályázatot, igazolást, valamint faxon küldött igazolást nem áll módunkban elfogadni!

Hiánypótlásra nincs lehetőség!
Csak akkor dobd be a borítékot a gyűjtőbe, ha minden benne van!
Beadási határidő: 2010. szeptember 27. 17:00, HÖK iroda


Sport, Művészeti és Tudományos ösztöndíj

Meghirdetésre került a 2010/2011-es tanév I. félévére vonatkozó Sport Művészeti és Tudományos ösztöndíj pályázat.

Pályázat célja támogatni, azon kiemelkedő sport,  tudományos  és művészeti tevékenységet végző hallgatókat, akik munkájukkal öregbítik az Savaria Egyetemi Központ hírnevét.

A pályázati felhívás a www.bdf.hu/hok címen érhető el. Az SMT művészeti ösztöndíj része várhatóan szeptember végén kerül kiírásra.
 
A sport- és tudományos témájú pályázatok leadásának határideje 2010. szeptember 27. 17:00 HÖK iroda.
 

Hamarosan indul a HKLB

Idén ősszel is megrendezésre kerül a Nyugat-magyarországi Egyetem legtöbb hallgatóját megmozgató Házi Kispályás Labdarúgó Bajnokság, ismertebb nevén a HKLB. Szeretnénk ösztökélni mindenkit - a fiúkat és lányokat egyaránt -, hogy alakítsanak csapatokat és induljanak el  ezen a jó hangulatú eseményen.

A csapatok létszáma maximum 12fő lehet, amiből egyszerre a pályán 5+1 játékos tartózkodhat. A nevezési lapok a HÖK irodán találhatók!
Nevezés és megbeszélés szeptember 22.-én szerdán 17 órakor lesz a Tanácsteremben. További információkat találtok az egyetemi hirdetőkön és kollégiumban kihelyezett plakátokon, illetve a honlapon: www.sekhklb.fw.hu. További kérdéseiteket feltehetitek a [email protected] elérhetőségen.
 
HKLB Szervezői

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!