Hírek

2010.09.02. 10:40

Tradicionális programok és lehetőségek az egyetem berkein belül

A tanulás melett a kikapcsolódás is hozzátartozik az egyetemisták életéhez. A Hallgatói Önkormányzat és az Egyetem más szervezetei is megörvendeztetik a hallgatókat különböző rendezvénysorozatokkal, folyamatosan folyó programokkal.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

HKLB:
A Házi Kispályás Labdarugó Bajnokság egy hallgatói kezdeményezésre jött létre. Minden szemeszterben új bajnokságot írnak ki a szervezők, ahol általában 30-35 csapat méri össze tudását, vagy amit annak nevez. A nyeremények mellett a jó hangulat a legfontosabb. 2004 tavaszán elindult a női liga is a férfi ligában pedig két osztályban (I. és II. osztály) zajlanak a küzdelmek.

NYME Szépe:
A 2009. évi diáknapokon került először megrendezésre a nagyszabású szépségverseny, ahol az egyetem leggyönyörűbb lányai mérték össze szépségüket. 2010 óta egyetemi szinten zajló rendezvény.
A versenyen fürdőruhában, utcai viseletben és estélyi ruhában is megcsodálhattuk a lányokat. A legmegfelelőbb ruha kiválasztásában stylist segített, a ragyogó szépségüket pedig kozmetikusok és fodrászok varázsolták még káprázatosabbá.
A tündérmese tovább folytatódik 2011-ben is, melyben a lányok mellett a fiúk is megmutathatják magukat. A verseny kiírását a HÖK honlapján is megtalálhatod!

ÖRÖKMOZGÓ MŰVÉSZMOZI:
A hagyományokhoz híven ebben a tanévben is színvonalas és egyben érdekes programmal várja az Örökmozgó Művészmozi a filmvetítést kedvelő egyetemistákat a Savaria Filmszínházban (Mártírok tere). Minden érdeklődőt szeretettel várnak a program szervezői!
 web: www.muveszmozi.com

AEGEE Szombathely:
Szeretsz utazni, ismerkedni, új tájakat, kultúrákat megismerni és jókat bulizni? Akkor az AEGEE-ben a helyed! Megtalálsz bennünket a D épület 243-as irodájában.
E-mail: [email protected]
web: http://aegeeszombathely.extra.hu

Étkezés:
Az éttermet és a büfét az Egyetemi Központ C épületben találjuk meg. Ha ezen kívül egy kis nassolásra, italozásra vágynánk, módunk van a kollégiumok büféjében is falatozni. A büféket a régi kollégiumban a 220-ban, az új kollégiumban pedig a 427-es szobában találod meg.

Egyetemi buli:
Bárki bármit is mond, ne hidd el neki! Azért vagyunk itt, hogy jól érezzük magunkat! Az egyetemi buli ideális hely arra, hogy megszabadulj a felesleges agysejtjeidtől, halláskárosodást szerezz, illetve a legjobb módja, hogy kitombold magadból a vizsgaidőszak előtti, utáni illetve alatti feszültségeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!