Hírek

2011.02.04. 12:16

Fürdőbál és vadászbál Bükön

A jövő hét végén a mulatságoktól lesz hangos Bükfürdő. Ekkor tartják ugyanis a megyei vadászbált, valamint a hagyományos fürdőbált is.

Erős D. Zoltán

Február 12-én két, nagy hagyományokkal bíró bált is rendeznek Bükfürdőn.

A megyei vadászbálra már hetekkel ezelőtt elfogytak a belépők, pedig  tavalyhoz képest a Fürdő étteremben tovább növelték a férőhelyet. Az est vonzerejében szerepe lehet a vadételeket is tartalmazó báli menünek, s bizonyára sokan kíváncsiak az est sztárvendégére, Balázs Fecóra is.A tánchoz a zenét az előző évekhez hasonlóan a Percsák zenekar szolgáltatja majd.

A fürdőbált az idén új helyszínen, a fürdő  közelmúltban elkészült pihenőterében rendezik meg, ahol háromféle  menűt kínálnak a bálozóknak. Az est sztárvendége az Irigy Hónaljmirigy lesz, míg a talpalávalóról, ahogy a fürdőbálokban már megszokott, a nagykanizsai Helios együttes gondoskodik majd. A rendezők ezen túl még  Valanetin napi meglepetéssel is készülnek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!