Hírek

2011.02.10. 16:10

HKLB és NYmE-SEK Tavaszi Football Teremtorna

A világ legnépszerűbb sportja a labdarúgás, s a Savaria Egyetemi Központ keretein belül is lehetősége van minden e sport iránt elhivatottnak megmérettetni magát és csapatát. Az évek óta nagy sikerrel futó HKLB-t ls az NymE SEK Tavaszi Football Teremtornát ajáljuk most nektek!

Szimán Bálint

HKLB:

Mint minden félévben, most is indul a Házi Kispályás Labdarúgó Bajnokság. A tavaszi szezonra 2011.02.21., 18 óráig lehet nevezni. Nevezési lapot a HÖK irodában illetve a HKLB honlapjáról tudtok beszerezni. (http://sekhklb.fw.hu" target="_blank")

A sorsolás, a szabályok ismertetése illetve a nevezési díj befizetése 2011.02.21-én 17 órakor lesz a Tanácsteremben (B ép., HÖK iroda mellett).

A sorsoláson minden csapatból legalább egy képviselőnek kötelező megjelennie. A nevezési lapon kötelező diákigazolvány számot, annak hiányában Neptun-kódot feltüntetni! Egy játékos csak egy csapatban szerepelhet, végzős hallgatók csak egy évig játszhatnak vissza a bajnokságra.


NymE SEK Tavaszi Football Teremtorna:

Célunk megmozgatni egyetemünk hallgatóit, a HKLB-s csapatoknak pedig a szezonkezdet előtt jó bemelegítési lehetőséget nyújtani. A tornán kizárólag egyetemünk hallgatói és alkalmazottai vehetnek részt.

A program 2011.02.26-án, szombaton 17 órától veszi kezdetét, este 22 óráig, majd másnap folytatódik és fejeződik be. A csapatok a HKLB-tól függetlenül bármilyen felállásban pályára léphetnek. Bírót biztosítunk.

Jelentkezni a [email protected] címen lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!