Hírek

2011.03.07. 17:33

Farsang á la HÖK

Hallatlan dolog történt a minap. Egy sikolyálarcos gyilkos odasettenkedett hozzánk az éj leple alatt, és reszelős hangon közölte: Tudom, mit tettél tavaly nyáron!. A hideg futkosott fel s alá a hátunkon, de ekkor megjelentek a Pindúr Pandúrok, és megmentettek minket. Aki most arra gondol, hogy valamiféle tudatmódosító szer hatása alatt álltunk, az nagyot téved, csupán a HÖK zártkörű Retró Farsangi buliján jártunk.

Tóth Kriszta

A C épület kapuit este 8 órakor volt a nyitották ki, de az aulában a tánc este tíz óra után indult be igazán. Főként a 80-as 90-es évek slágerei pörögtek a lemezjátszókon, de napjaink legfelkapottabb parti zenéi sem maradhattak el.

A ”táncparketten” együtt tombolt Joker és Törpilla (mellesleg a legjobb jelmezért járó kitüntetést ők kapták), de jelen volt még néhány cowgirl és cowboy, egy-két macskalány, néháy műtősfiú, Vilma (aki most Frédi nélkül érkezett), fiúk, akik lánynak öltöztek, vámpír-gésák és még sorolhatnánk; de akadtak olyanok is, akik egyszerűen csak önmagukként jelentek meg.

A HÖK-ösök kitettek magukért: volt büféasztal, ahol a folyadékveszteséget lehetett pótolni, az éhségünket is csillapíthattuk és ruhatárt is nyitottak, ahova a kabátokat, illetve a tánc közben már túl kényelmetlenné vált jelmezeket helyezhettük el. Az aulát minimalista stílusban díszítették fel, de nyilván nem is a dekoráció volt a fontos; ekkora jelmez- és smink-kavalkádban valószínű, hogy csak nagyon kevesen figyelték azt, hogy milyen lampionok vagy girlandok lógnak a falakon.

A kicsit langyosabb kezdés után végül nagyon is felforrósodott a hangulat, és szép számmal jelentek meg a NYME-SEK hallgatói, akik megmutatták, hogy kulturáltan is lehet szórakozni. Hála az égnek nem volt „heringparti”, levegőt is kaptunk, és a ruhánk sem lett cigi szagú. Mindenki nevében mondhatjuk, hogy "Köszönjük HÖK"! Reméljük, hogy a tradícióteremtési céllal megrendezett farsangi mulatságon évente részt vehetünk majd.

Jövőre mindenki kösse fel, amit fel kell kötni, mert sokkal ütősebb szerelésekkel fogunk készülni! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!