Hírek

2011.03.11. 12:16

Jobbik: Ez a túlélők büdzséje

A Jobbik szombathelyi képviselői tiszta vizet öntenének a pohárba: többek között a tervezett reptér ügyének halódásáért, valamint a város és a megye eladósodásáért keresik a felelősöket.

Prófusz Péter

Jó hír, hogy a megyei közgyűlés elfogadta a dr. Nagy László Gyógypedagógiai Intézet mentőcsomagját, mellyel az intézmény rövid lélegzetvételhez juthat, mondta a Jobbik pénteki sajtótájékoztatóján Rába Kálmán, a párt megyei képviselője. Szomorú viszont, hogy a vasi útfejlesztések határideje jelentősen eltolódik. A Vát-Porpácra tervezett reptérrel kapcsolatban pedig a megye lakosságával együtt végre tudni szeretnénk az igazságot, tette hozzá.

Balassa Péter, a párt városi képviselője elmondta: Szombathelyen semmi sem változik. A Jobbik azonban tudni szeretné, ki a felelős azért, hogy minden szombathelyi lakos vállát 300 ezer forint adósság terheli. A képviselő szerint a megyeszékhely a több mint 20 milliárd forintos nettó adósságállományával működőképessége határához ért. Balassa Péter információi szerint ráadásul a februárban elfogadott büdzsét - melyet a képviselő a túlélés helyett a túlélők költségvetésének nevezett  - rövidesen módosítani akarják.

A párt pedig továbbra is várja az elszámoltatást. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!