Hírek

2011.08.24. 11:27

Az egyenlő bánásmódról Kőszegen

Sokféle jogi sérelem érhet egy embert. Orvoslásához tanácsokat ad a nép ügyvédje. A jogérvényesítés lehetőségeiről ingyenesen ad csütörtökön tájékoztatást szakember Kőszegen.

Némethy Mária

Csütörtökön megnyílik az egyenlő bánásmód hatóság ügyfélszolgálata Kőszegen. 

Ha neme, faji hovatartozása, bőrszíne, nemzetisége, nemzeti vagy etnikai kisebbséghez való tartozása,   anyanyelve, fogyatékossága, egészségi állapota, vallási vagy világnézeti meggyőződése, politikai vagy más véleménye, családi állapota, anyasága (terhessége) vagy apasága, szexuális irányultsága, nemi identitása,  életkora, társadalmi származása, vagyoni helyzete, foglalkoztatási jogviszonyának vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyának részmunkaidős jellege, illetve határozott időtartama, érdekképviselethez való tartozása miatt kedvezőtlenebb bánásmódban részesül(t), mint amelyben más akkor érdemes felkeresni dr. Jójárt Ágnest   9-13 óráig a Kőszegi Kistérség Munkaszervezetének irodájában (Kossuth utca 15.) 

Megválaszolja kérdéseit, tájékoztatja, hogy jogsértés esetén milyen lehetőségei vannak a jogérvényesítésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!