Hírek

2012.06.12. 14:16

Díjazott versenyzők: a városházán tartott ünnepségen 83 tanulót és 66 tanárt díjaztak

Szombathely - Országos tanulmányi versenyeken eredményeket elért diákokat és felkészítő tanáraikat díjazták kedden a városházán.

Bajdó Bettina

A versenyeken eredményesen szereplő fiatalokat és felkészítő tanáraikat dr. Puskás Tivadar polgármester köszöntötte, s beszéde elején visszagondolt azokra az időkre, amikor ő vett részt tanulóként hasonló megmérettetéseken. Felidézte az izgatottságot, s azt a bizonyítani akarást, mely a versenyek előtt elönti a versenyzőket. Kiemelte, hogy nemcsak azokat a fiataloknak a teljesítményét tartják sokra, akik adott verseny a legjobb teljesítményt nyújtották, hanem azokat is, akik lemaradtak a dobogóról. A polgármester a a tanárokhoz is szólt, s elmondta, nincs is jobb érzés annál, amikor a tanítványaik adják tovább azt a tudást, szemléletet, amit tanítójuktól kaptak. A fiatalok teljesítménye gazdagítja a várost, s dicsőséget is hoz. Dr. Puskás Tivadar a szülők áldozatos munkáját is megköszönte, azt, hogy biztosították a megfelelő hátteret. A beszéd után 83 tanulót és 66 tanárt díjaztak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!