Hírek

2012.08.14. 15:18

Mesterhármas a várban

Sárvár - Mesterhármas szórakoztatta a fiatalokat szombaton este a Nádasdy-vár udvarán. A Nemjuci és az Ocho Macho mellett a "helyi erő", a B.A.D. is színpadra lépett.

Nagy Ildikó

A művelődési központ munkatársai remek mesterhármast "tereltek össze" a Nádasdy-vár udvarára múlt szombaton. Talán ha az égiek is melléjük szegődtek volna, és jobb idő lett volna, többen választották volna ezt a programot, de aki ott volt, egészen biztosan nem csalódott.

Az est hangulatát a B.A.D zenekar alapozta meg. Az 1996-ban alakult sárvári, alter-rockot játszó banda  a környék egyik legtermékenyebb zenekara - amely a Nádasdy-várban működő AZK Nirvana-estjein is rendszeres fellépő - új dalokkal is előrukkolt, de a feldolgozások sem kerültek ki a repertoárjukból.  A szemfülesebb sárváriak  azt is elcsíphették, amint a Stone Temple Pilots coverjükre az időközben megérkező Nemjuci tagjai is elismerően bólogattak. A Nemjuci zenekar egyenesen a Szigetről érkezett Sárvárra, rájuk már sokkal többen voltak kíváncsiak. 

Németh Juci bandája négy éve állt össze, nemrégiben gitárost cseréltek: az ex-Rémemberes ritmusszekció (Vasallo és Matyiö) mellett Faragó Tomit váltotta Szőke Barna, akit a Qualitons legénységéből már ismerhetnek a rajongók. A hangszerelés kifogástalan volt, akárcsak Juci hangja, és persze az sem elhanyagolható,  hogy fergeteges  showt produkált  még dobolt is, méghozzá nem is rosszul.

Az Ocho Macho most először játszott  Sárváron, és remélhetőleg annak ellenére visszatérnek, hogy a basszusgitáros Szalai Marcit - és az erősítőjét - egy színpadra felhajított sörösdobozzal is megtisztelték. Az Ocho Macho mindenesetre hozta a formát, és remek buli-hangulatot varázsolt a Nádasdy-vár udvarára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!