Hírek

2012.09.17. 16:33

Elszármazottak találkozója búcsúval

Nagytilaj - Összekapcsolták az elszármazottak találkozóját a helyi búcsúval, így kerekedett közös ünnep, Nagy Gáspár költő emlékét is idézve.

Merklin Tímea

A találkozót a  Hegyi Kápolnánál rendezték megtartva a Kisasszony Búcsút is. A faluból elszármazottak és más módon kötődő emberek az ünnepi szentmise után Nagy Gáspár Hegyi búcsú című versét hallgatták meg, majd a kultúrház udvarán folytatódott  a program.
A   műsorban  Horváthné Kántor Klára polgármesterasszony köszöntője után a Nagy Gáspár kulturális központ színjátszó csoportja lépett színre. Ezt követően pedig a Csehimindszentről érkezett  Pöttyös Asszonykórus  szórakoztatta a megjelent vendégeket. A könyvtárban Életképek címmel kiállítást tekinthettek meg az érdeklődők. Az ünnepség után a meghívottak egy finom vacsorát fogyaszthattak el, majd tűzijátékban gyönyörködhettek. A rendezvény  este bállal folytatódott. A résztvevők a jól sikerült találkozó után azzal köszöntek el egymástól, hogy "Jövőre, veletek, ugyanitt."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!