Hírek

2012.09.10. 06:41

Nagy sikere volt a Volán közösségi napjának

Szombathely - Negyedik alkalommal rendezte meg közösségi-közszolgálati, partneri napját a Vasi Volán Zrt. az Arborétum Sportcentrumban (volt Spartacus-pálya). A vállalat súlyát jelzi, hogy a megye vezetői mellett a megyei kormányhivatal is képviseltette magát.

Kozma Gábor/Vas Népe

Stílszerűen  focimeccsel indult az elmúlt  pénteken a Vasi Volán közösségi napja, ebben minden meghívott erősnek bizonyult.  A  sport a verseny igazi terepe,  a Volán  pedig egyre keményebb piaci feltételek  között találja magát. Felcsattant a taps,  amikor  Papp László, a Volán  vezérigazgatója pompás gólt "ragasztott" a  hálóba.   
- Menetrendszerűen jött, mint a 16-os autóbusz - jegyezte meg az egyik vendég, aki aztán  sietett a kondérhoz, ugyanis  halászléfőzőverseny is színezte a napot a Rezgőnyárfa vendéglő udvarán.    A meghívott partnerek között ott láttuk Harangozó Bertalan megyei kormánymegbízottat, Kovács Ferenc megyei közgyűlési  elnököt, valamint helyettesét, Marton Ferencet és Nagy Gábor bizottsági elnököt.  - Azért is jó ez a szabadidős kezdeményezés, mert összehozza a közszolgálatban érintetteket - fogalmazott Harangozó Bertalan. 
- A Vasi Volán értéke a megyének és az országnak. Tavaly  még nagyon friss volt a hivatal, nem tudtunk eljönni, de most örömmel  vettünk részt a rendezvényen.  Nem rossz bemutatkozás, hogy labdarúgóink  másodikak lettek - jelentette ki a kormánymegbízott. Aki szerint tartós barátságok is születnek  ilyen alkalmakkor. 
- Mindannyian a közt szolgáljuk és  előny, ha személyesen is ismerjük egymást. Márpedig itt együtt főzőcskézik a  kormányhivatalnok, az  autóbuszvezető,  a rendőr és a megyei, városi  alkalmazott - mondta.

 A meghívottak között  volt a szombathelyi rendőrkapitányság ifjú csapata, amely  mindent vitt. Elsők lettek  a főzőversenyben és a fociban is.  Ez tényleg jó állomány - szögezte le a várost képviselő  sportember, Kovács Frigyes.
Kovács Ferenc  azt mondta: ez egy jó nap.  - Jó, mert igazi közösségben lehetünk. A Vasi Volán  kiváló partnerünk, ez így is marad.
Papp László pedig azt emelte ki: "nem csak most főzünk együtt, hanem a munkában is.    Egy ilyen nap összehozza az embereket. A szeptember nálunk  az újraindulás ideje,  a  nyáron pihenő technika ismét  munkába áll. Jó biztatás arra nézve is  ez a nap, hogy van kire, kikre számítanunk  munkánkban, a közösségi közlekedésben".

Papp László a lényeget fogalmazta meg, amikor azt mondta: a közösségi nap arra való, hogy erősen tartsa az összekötő szálakat. Most, amikor átalakulóban az egész ország közösségi közlekedése, igazán szükség  van, lehet az erős és együttműködő  partnerekre. A  Vasi Volán mutatói jók, országosan is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!