Hírek

2012.10.28. 17:40

Temetői közlekedés Szombathelyen

Szombathely - Az önkormányzat és a temetkezési kft. a halottak napi megemlékezések idején külön szabályozza a Jáki úti temető rendjét.

Ölbei Lívia

November elsején, 2-án, 3- án és 4-én reggel 6 órától 12 óráig lehet behajtani képkocsival a Jáki úti temető területére. Ezen a négy napon behajthatnak mindazok, akik erre jogosító engedéllyel rendelkeznek, illetve kivételesen azok is, akik engedéllyel nem rendelkeznek, de életkoruk és fizikai mozgáskorlátozottságuk azt indokolttá és szükségessé teszi. A rendelkezés betartását a rendőrséggel együttműködve a portaszolgálat a főbejáratnál szigorúan ellenőrzi. Behajtani csak a főkapun, távozni viszont a ravatali, illetve a perinti kapunál lehet. A kapuk mind a négy napon 6–20 óráig tartanak nyitva. November 1-jén 6 órától november 5-én 8 óráig forgalomkorlátozás, illetve forgalmi rendváltozás lesz a Jáki út, Alsóhegyi út, Brenner Tóbiás körút közötti útvonalakon. November elsején, 2-án, 3-án és 4-én az ingyenes temetői járat balesetveszély elkerülése érdekében nem jár. A gépkocsival közlekedőktől ezekben a napokban kellő türelmet, toleranciát kér az önkormányzat és a Vas Megyei Temetkezési Kft.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!