Hírek

2012.10.18. 10:05

Vas Megye Szépe 2012 - Karneváli hangulat lesz a színpadon

Szombathely - Karneváli hangulatot varázsolnak a legszebb lányok a Vas Megye Szépe 2012 választás döntőjébe. Az ehhez illő ruhákat nemrég próbálták fel a lányok.

Bajdó Bettina

Többféle táncot is betanultak szépségversenyünk döntősei azért, hogy a zsűrit és a közönséget is elvarázsolják a november 10-én a Megyei Művelődési és Ifjúsági Központ színháztermében. Az egyik tánc a riói karneválok hangulatát idézi majd fel, ehhez a szépségek gyönyörű, csillogó ruhába bújnak a Savaria Táncsport Egyesületnek köszönhetően.

- Nagyon szép fellépőruhákat   adunk kölcsön a lányoknak - mondta Horváth Viktor, az egyesület egyik  edzője. - Kétféle öltözéket hoztam el a szépségeknek, az egyik kosztüm a világbajnokságot  is megjárta, a másik pedig az ifjúsági csoport egyik legszebb ruhája. Reméljük, hogy a lányoknak is hasonló sikereket  hoznak majd, mint a táncosainknak. Az egyesületünknél most éppen egy új ruha tervezése folyik, nálunk mindig a zenéhez kötődik a formációk  megálmodása. Kiválasztunk egy-két fazont, majd összehangoljuk a zenei dallamokkal. Aztán  mindezt megbeszéljük a varrónővel, s a szükséges változtatásokkal együtt készülnek el a csodaszép ruhák.

Az egyesülettől egyébként bármikor lehet kölcsönözni fellépőruhákat, a régebbi koreográfiákhoz tartozó  formációkat. Eddig az egyesületet még nem kérték arra, hogy szépségversenyhez adja kölcsön az öltözékeket, így ez számukra is újdonság volt. Szépségeink is nagyon örültek, amikor meglátták a ruhákat, azonnal fel is próbálták ezeket. Kétféle szín közül választhattak döntőseink, egyesek a fehér, míg mások a narancssárga ruhákba bújtak bele. A flitterek visszatükrözik a fényeket, a ruhák rojtjai pedig  követik a csípők mozgását, így tánc közben igazi riói hangulatot varázsolnak majd a lányok a színpadra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!