Hírek

2012.11.10. 08:15

Rock And Dili Show

A Rock And Roll Dili Show a Hungária együttes zenéire ad elő látványos ruhákban tánc-showt. Sok helyütt fellépnek, egyre ismertebbek a megyében.

Peltzer Géza

A Rock And Dili Show 2004 nyarán alakult, de azóta jelentős átalakuláson ment keresztül.   A frontember, Kántor László énekes, akit a mai napig is személyes barátság fűz a 80-as évek Hungáriájának tagjaihoz, elhívatott ebben a műfajban. A  rock and roll és  a twist  stílust előadó, korabeli ruhákat megjelenítő háttértáncos lányok körében felejthetetlen perceket varázsol a színpadra.

Az egyik fellépés után így nyilatkozott Kántor Laci: - A lányokkal még csak 4 hónapja dolgozom együtt, de a hozzáállásuk nem mindennapi. És persze ez azt is mutatja, hogy a tánctanáruk  Novák Tamás - mennyire otthon van, és felkészült ebben a műfajban. Kérésemnek eleget téve az első perctől kezdve úgy állítja össze a háttértáncot, ahogy én azt szeretném, igazán jó vele dolgozni. Olyan ötletei vannak,  hogy néha számomra is meglepő.


 
Kántor Laci már harmadszor kezdi a  Rock And Dili Showt újjáépíteni. Az előző évek sikereit maga mögött hagyva  megújult erővel,  azon dolgozik nap mint nap, hogy egyre  dinamikusabb, hangulatosabb, látványosabb előadást kapjanak a nézők.
 
- A dalokat a közönség nagy része jól ismeri, szívesen hallgatják. Az egyik televízió munkatársával beszéltem a múltkor, és ő mondta nekem, hogy ezeket a zeneszámokat elénekelni az nem piskóta, de előadni az már egy torta. Hát én szeretnék mindenkinek ebből a tortából egy nagy szeletet adni, és ha jó szájízzel térnek haza, az maga a siker.

Terveik között szerepel önálló zeneszám felvétele, amihez a későbbiekben, egy televíziós felvétel is párosulni fog. A tárgyalások már folyamatban vannak - természetesen a műfaj az változatlan. Vannak küszöbön álló fellépéseik, amelyekre meglepetésekkel készülnek.  A jövő nyáron kezdik meg  a felkészülést a 10. jubileumi évfordulóra, amire egy pesti sztárvendég jelenléte már garantált.
 
 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!