Hírek

2013.01.10. 08:15

Rendőrségi hírek: bolti lopási kísérlet, megkerült fiatal

Vas megye - Egy férfi szeszes italt akart lopni Celldömölkön, ám tetten érték. Szombathelyen egy eltűnt fiatalt találtak meg.

Vas Népe

Az egyik celldömölki áruház alkalmazottja tett bejelentést a rendőrség ügyeletére január 9-én délután, mert lopáson értek tetten értek egy személyt. A helyszínre érkező járőrök az intézkedés során megállapították, hogy egy helyi férfi szeszes italt kísérelt meg eltulajdonítani, közel négyezer forint értékben. Az elkövetőt a rendőrök a Celldömölki Rendőrkapitányságra állították elő és szabálysértési őrizetbe vették.

Egy eltűnt fiatal is megkerült: a járőrök Szombathely belterületéről január 9-én délelőtt a Szombathelyi Rendőrkapitányságra állították elő azt a fiatalkorút, akinek körözését a rendőrkapitányság eltűnés miatt már korábban elrendelte. A rendőrök a lányt, meghallgatását követően, az intézet képviselőjének átadták - közölte csütörtökön a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!