Hírek

2013.01.17. 19:14

Újabb alsóbbrendű utakat kellett lezárni Vas megyében

Szombathely - Újabb alsóbbrendű utakat kellett lezárni a hóátfúvások miatt Vas megyében - közölte a Magyar Közút Kht. megyei igazgatóságának ügyeletese csütörtök este az MTI-vel.

Kecskés Péter tájékoztatása szerint jelenleg nem lehet közlekedni a Celldömölk és Mesteri, a Karakó és Jánosháza, a Kemenessömjén és Vönöck, a Mersevát és Kemenesszentmárton, az Ölbő és Sárvár, a Pápóc és a megyehatár, valamint a Csepreg és Újkér közötti alsórendű utakon.

A 84-es főúton Sajtoskál és Simaság között két kamion elakadt, emiatt feltorlódott a forgalom, a műszaki mentés miatt a közlekedőknek várakozniuk kell - fűzte hozzá.

Kecskés Péter szólt arról is, hogy az északi-északnyugati szél erőssége óránkénti 46 kilométeres, az éjszaka a szél további erősödésére számítanak, s az további hófúvásokat okoz. Vas megyében egyelőre nincs elzárt település.

Balogh Nikoletta, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője közleményben tudatta: Sárváron egy elakadt, menetrend szerinti autóbusz, Celldömölkön pedig egy kamion mentésén dolgoznak a tűzoltók. Csütörtökön eddig összesen 35 műszaki mentést kellett végezniük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!