Hírek

2013.02.02. 17:44

Megszűntek a vízátfolyások Vas megyében

Megszüntették a vízátfolyásokat Vas megyében, így újra zavartalan a közlekedés - közölte Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szóvivője az MTI-vel szombaton este.

A nap folyamán a megye több útján is korlátozni kellett a közlekedést, mert az elmúlt hetekben lehullott nagy mennyiségű hó még nem olvadt el teljesen, megteltek az út menti árkok, és vízátfolyások alakultak ki. Emiatt például Őrfalu és Farkasfa között egy alsórendű út egy szakaszát lezárták, a 8-as számú főúton Jakabháza és Rábafüzes között pedig egy ponton átvágták az utat, hogy a víz ne az úttestre folyjon.

A szóvivő elmondta, hogy a Magyar Közút szakemberei megoldották a víz elvezetését a korábban problémás helyeken.
Ugyanakkor hozzátette: a Vas megyében közlekedőknek továbbra is számítaniuk kell arra, hogy bárhol kialakulhatnak vízátfolyások, amelyek miatt lassítaniuk kell. Éppen ezért azt tanácsolja, hogy a közlekedők hívják telefonon a Magyar Közút megyei diszpécserét és érdeklődjenek az utak aktuális állapotáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!