Hírek

2013.05.23. 09:05

Segítség Botondnak és a családnak

Magyarlak - Otthon gyógyul tovább Botond, ha jól lesz, akkor júniusban mehet az őssejtbeültetésre. Öröm érte a családot, egy pesti vállalkozónak hála használatba kaptak egy autót.

Bajdó Bettina

Otthon, családtagjai támogatásával gyógyul Horváth Botond. Ha a kisfiú összeszedi magát, akkor talán júniusban utazhat őssejtbeültetésre Bécsbe. Az elmúlt hetek nagyon megviselték a családot, szinte egy egész hónapot töltött kórházban Botond. Horváth Antalné nagymama végig mellette volt, minden nap látogatta a gyermeket, közben pedig a két otthon maradt unokájáról is gondoskodott. Nagyon elfáradt a család a betegség elleni küzdelemben. A sok rossz mellett egy kis öröm is érte őket, kaptak egy autót használatba.

- Egy pesti vállalkozó még télen hívott fel bennünket - mondta a nagymama -, s felajánlott, hogy kölcsön tud adni egy autót, hogy ezzel is könnyítsen a helyzetünkön. - Ám akkor nem volt jogosítványa a családból senkinek. A fiam úgy döntött, hogy megszerzi a jogosítványt, s ez sikerült is neki pár hete. Felhívtuk a pesti férfit, aki nem sokkal ezután oda is adta nekünk az autót. Nagyon hálásak vagyunk neki, mivel Botondot most is hordjuk kezelésre, ám így nem kell vonattal utaznunk, hanem kocsival szállíthatjuk az unokámat. Hihetetlen, hogy vannak még ilyen segítőkész emberek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!