Hírek

2013.12.13. 13:20

A helyi trendet látná szívesen országosan is

Répcelak - Baloldali értékekről, polgármesterségről, parlamenti képviselői jelölésről is szót váltott vendégével a szociáldemokrata fórumon dr. Németh Kálmán polgármester.

Simon Erzsébet

Évente kétszer szocialista politikusokat, baloldali gondolkodókat lát vendégül dr. Németh Kálmán az általa 2006-ban életre hívott szociáldemokrata fórumon; ők kötetlen formában beszélnek saját életútjukról, megpróbálják bemutatni a hozzájuk közel álló szociáldemokrata értékeket, választ keresve arra is, hogy milyen az ország és a baloldal jelene, jövője.

Fehér Lászlót (jobbról a második) a fórum után is kérdezték. Fotó: Simon Erzsébet

Csütörtökön este Fehér Lászlót hallgathatta meg a művelődési ház közönsége. Őt különösebben nem kellett bemutatni, hiszen celldömölki polgármesterként, megyei közgyűlési tagként, kistérségi vezetőként, sportemberként közismert a megyében. És nem kevésbé arról, hogy a 2010-es önkormányzati választást az általa vezetett Cselekvő Összefogással Celldömölkért Egyesület jelöltjei nyerték minden egyéni körzetben. Az eredmény a széleskörű összefogás szép példája, s ellenzéki politikusként ezt a helyi trendet látná szívesen országosan is Fehér László, aki beszélt a foglalkoztatásról, az egészségügyről, az oktatásról, a parlamenti képviselő-jelöltségéről. Az utóbbival kapcsolatban elmondta: bár az előző választáskor is szóba jött a jelöltsége, akkor visszautasította, ám most elvállalta a felkérést. Számos igazságtalan dolgot helyre kéne tennie a következő parlamentnek, s ebben ő szívesen segítene. Úgy véli, semmiképpen sem szabad hagyni, hogy a társadalom a mostaninál is jobban szétszakadjon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!