Hírek

2014.02.24. 18:41

Fogkefe, bugyi paprikaspray

Egy rendes lánynál mindig van fogkefe és bugyi, mert ki tudja, hol éri a reggel – hajtogatta korábban egy ismerősöm.

Farkas Eszter

Én erre csak azt tudom mondani, hogy nem árt, ha egy rendes lánynál van egy paprikaspray is. Mert a mai világban ki tudja mikor lesz rá szükség.

Több barátnőm is legalább egyszer életében volt olyan helyzetben, hogy gyorsabban kellett szednie a lépteit, mert gyanús alak követte, vagy durván beszóltak neki este az utcán.

Szeretném azt mondani, hogy nem ismerek olyan lányt, akit megtámadtak az utcán. De nem tudom. Sok esetben el sem jut a hatóságig a dolog, maximum az ismerősök, rokonok értesülnek arról, hogy történt ilyen. Mint, ahogy például azok az esetek sem derülnek mindig ki, amikor egy szórakozóhelyen valamit belecsempésznek az italunkba. Valljuk be, hogy hallottunk már ilyenről is.

De erre mi lehet a megoldás? Hát nem a paprikaspray. Talán úgy egészíteném ki fiú barátom felejthetetlen szójárását, hogy egy rendes lánynál mindig van bugyi, fogkefe, paprikaspray, na meg pár jó barát, akik vigyáznak rá, s talán így az sem kérdés hol éri az ember lányát a reggel.

Egy azonban biztos: vigyáznunk kell egymásra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!