Hírek

2014.04.03. 14:49

Egy tehergépkocsi és egy motorkerékpár ütközött

Egy Rönök térségében történt közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök.

A helyszínelés idejére félpályás útlezárást rendeltek el csütörtökön a 8-as főút érintett szakaszán. Fotó: Szendi Péter

Az elsődleges információk szerint egy tehergépkocsi és egy motorkerékpár ütközött a 8-as számú főútvonalon, a Székely tanyánál lévő leágazónál Rönök térségében csütörtökön 16 óra 17 perc körüli időben.

Estére befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés a 8-as számú főútvonal balesettel érintett szakaszán, ezért a rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották.

A helyszíni szemle során megállapították, hogy egy osztrák férfi motorkerékpárral közlekedett Vasszentmihály felől Rönök irányába. Haladása során egy előtte forgalmi okból megálló személygépkocsi előzését követően, a menetiránya szerinti jobb oldali forgalmi sávba visszatérve nekiütközött az előtte balra kanyarodni szándékozó tehergépkocsi hátuljának. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a motoros súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Fotó: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság


Nagyobb térképre váltás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!