Hírek

2014.05.16. 07:28

Moharos Nikolett lett 2014 április hónap szépe

Idén is lehetőséget adunk arra olvasóinknak, hogy szavazzanak a hónap legszebb lányára. Legutóbb Moharos Nikolett kapta a legtöbb szavazatot, így ő lett április hónap legszebb lánya.

Bajdó Bettina

A tavalyi évben az önök segítségével megválasztottuk a Pannon Lapok Társaságának legszebb lányát, a sorozatunk pedig folytatódik, hiszen idén is kíváncsiak vagyunk arra, ki nyeri el az önök tetszését a 2014-es évben.

Az olvasók február óta szavaznak, s áprilisban sem tétlenkedtek, sok voks érkezett a szebbnél szebb lányokra. A legtöbb szavazatot áprilisban a sárosdi Moharos Nikolett kapta, így ő lett a hónap legszebb lánya cím birtokosa. A 19 éves lány az olvasók 33,76 százalékát tudhatta magáénak. Nikolett jelenleg Székesfehérváron tanul a Séf Vendéglátóipari, Kereskedelmi és Idegenforgalmi Szakképző Iskolában, mellette cukrászként dolgozik. Szabadidejét a családdal és a barátokkal tölti jó zenék és filmek társaságában. A második helyre Barzsó Henrietta került. A 17 éves lány a Fejér Megyei Eötvös József szakképző iskolába jár. Érdeklődik a sportok iránt, nagyon szeret szkanderezni. Nem áll tőle messze a modellkedés sem, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy kövessen a divatot és az aktuális trendeket. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára Farkas Dóra állhatott fel. A 28 éves Dóra a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán végzett öt évvel ezelőtt, azóta egy informatikai cégnél dolgozik. Mindennapjainak a része a sport: a hatalmas séták mellett aerobikot oktat egy szegedi edzőteremben. Szívesen forgatja a könyveket, szeret táncolni, zenét hallgatni, valamint színházba járni.

A verseny ezzel nem ér véget, hiszen a hónap során bemutatott legszebb, legszimpatikusabb lányokra továbbra is lehet szavazni. A sorozatban Vas, Zala, Veszprém és Fejér megyei lányok fotói jelennek meg. Így szavazóink négy megye Hónap lányát választhatják meg. A tizenkét hónap letelte után pedig majd lapcsoportunk, a Pannon Lapok Társasága Év lányát választhatják meg az interneten szavazók.

1. helyezett: Moharos Nikolett, az olvasók 33,76 %-a szavazott rá

Moharos Nikolett

2. helyezett: Barzsó Henrietta, az olvasók 32,79 %-a szavazott rá

Barzsó Henrietta

3. helyezett: Farkas Dóra, az olvasók 8,74 %-a szavazott rá

Farkas Dóra

további szépségek

Balogh Enikő

Barna Zsanett

Benda Nicolette

Csáder Andrea

Fett Ágnes

Gina

Gotthard Krisztina

Gyöpös Barbara

Gyöpös Bernadett

Karácsonyi Bettina

Kulcsár Zsófia

Lévai Laura

Mándics Mónika

Nyári Fanni

Sandra Diána

Somogyi Izabell

Szima Éva

Tamás Zsanett

Tatai Emőke

Teleki Tamara

Tóth Dzsenifer

Tőgl Kata

Varga Roxána

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!