Hírek

2015.04.16. 08:38

Bíróságon a szombathelyi csecsemőrablók

Szombathely - Csütörtökön kezdődött a tavaly júliusban, a kórházból ellopott újszülött, Hédi elrablóinak a pere a Szombathelyi Törvényszéken.

Bajdó Bettina

Mint ismert, tavaly Cz. O. Klára és P. K. Zoltán a Markusovszky kórház szülészeti osztályáról elvittek egy egynapos kislányt. A nőt 18. évét be nem töltött személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértésének, valamint családi jogállás megsértése bűntettének kísérletével, a férfit ugyanezekkel, továbbá felbújtóként elkövetett hamis magánokirat felhasználásának vétségével vádolta az ügyészség.

Dr. Farkasné dr. Diós Mária bíró büntetőtanácsa előtt nem tett vallomást a 39 éves Cz.-né O. Klára, mindössze annyit mondott: bűnösnek érzi magát. A bíróság tanúkat is meghallgatott, köztük a kis Hédi édesanyját is. A kismama sírva tett vallomást, mivel a történtek nagyon megviselték. A bíróság elnapolta a tárgyalást, újabb tanút és orvosszakértőt is beidéznek. Továbbá elrendelte a harmadrendű vádlott elmeszakértői vizsgálatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!