Hírek

2015.07.13. 12:22

Fizetős lesz jövőre az M86-os?

A Magyar Közlönyben megjelent a fejlesztési miniszter rendeletmódosítása, amely szerint kikerül a díjmentes autópálya-szakaszok közül az M86-os.

A nemzeti fejlesztési miniszter módosította a díjfizetés ellenében használható autópályákról, autóutakról és főutakról szóló korábbi rendeletet, - a jogszabály a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg és szombattól hatályos. Nem kell díjat fizetni mostantól az M43-as autópályának a makói csomópont és az országhatár közötti szakaszán, továbbá az M60-as autópályának a Pécs délnyugati elkerülő szakaszán az 58. számú valamint az 5826. számú utak között.

A rendelet szerint az M86-os autóút, valamint az M85-ös autóút és az M9-es autópálya viszont jövő január elsejével lekerül a nem fizetős listáról. Tehát jelen állás szerint 2016. január elsejétől Vas megyében is matricát kellene fizetni az M86-os használatáért. Az M86-os több szakaszát most adták vagy adják át Győr-Moson-Sopron megyében

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!