Hírek

2015.07.29. 09:06

Minipitt, Messi és társai Vas megyében keresnek új otthont

Szombathely - A Fekete István Állatvédő Egyesületének állatai szeretnének minél előbb megbízható gazdit találni.

Delta körülbelül öt hónapos kan kutyus. Már most nagyfiú, hiszen 25 kilót nyom, és valószínűleg óriásnövésű lesz. Pórázon nem sétál, inkább cipelteti magát. Olyan gazdát keresünk számára, aki Delta kezdeti félénkségét tolerálja, hajlandó vele foglalkozni, kutyaiskolába járni vele. Kihívást és óriást szerető gazdijelöltek jelentkezését várjuk! Érdeklődni a [email protected] email címen lehet.

Törpe öt év körüli, ivartalanított kedves kan kutyus, csípőtörése volt. Krónikus hasmenése van, sokszor fáj a hasa, ezért speciális tápra van szüksége. Aki problémáival együtt is szívesen vállalná a kutyust, kérjük, a [email protected] email címen érdeklődjön.

Yuki egy néhány éves nyugis szuka kutyus. Emlődaganattal, nagyon lerobbant állapotban került az egyesület gondozásába. Keresi azt a szerető gazdáját, aki így is szeretni tudja élete végéig, és minden jót megad neki! Érdeklődni a [email protected] email címen lehet.

Bianka 2012 decemberében született jagd terrier ivartalanított szuka kutya. Oltva, chipezve, inkább egyedüli kutyusnak ajánljuk, mivel nem igazán szeret a gazdin osztozni. Súlyos sérülés következtében jobb első lábát amputálni kellett, de őt ez nem zavarja a mozgásában, és vidáman szaladgál. Kertes házba szeretne költözni, a szobatisztaság ugyanis nem az erőssége. Érdeklődni a Fekete István Állatvédő Egyesület tagjainál, a 06/20-259-8805-ös telefonszámon lehet.

Minipitt aprócska, talán pinscher keverék kan kutyus. Nyolchetes korában is elfér két tenyérben. Keresi szerető családját, aki puha, meleg fekvőhelyet, szeretetet és sok-sok törődést ad neki! Lakásba fogadható örökbe, családi házba csak benti tartásra. Érdeklődni a Fekete István Állatvédő Egyesület tagjainál, a 06/20-297-4868-as telefonszámon lehet.

Messi alig egyéves kislány, de már megjárta a poklot. Egy vasútállomás mellé kirakva várta a csodát. Most már megerősödve, újra bízva az emberekben, oltva, chipelve, ivartalanítva keresi szerető családját. Közepesnél nagyobb méretű, barátságos, tanulékony kutyus. Kertes ház, nagy udvar, gyerekek, szerető család, nagy kanapé az elképzelése a gazdis otthonról. Érdeklődni a Fekete István Állatvédő Egyesület tagjainál, a 06/20-289-3247-es telefonszámon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!