Hírek

2015.09.18. 17:22

Újjáalakult a Fidesz szombathelyi szervezete

Szombathely – Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője köszöntötte az újjáalakult Fidesz szervezetet.

Vadas Krisztina

- 83 fővel alakult újjá a Fidesz szombathelyi szervezete. A tagok többsége, 58 fő jelen is volt az alakuló ülésen. A tagság titkos szavazással Lendvai Ferencet választotta meg a szervezet szombathelyi elnökévé. A további elnökségi tagok: Koczka Tibor, Illés Károly, dr. Takátsné dr. Tenki Mária, Kántás Zoltán, dr. Kecskés László és Horváth Csaba - jelentette be Hende Csaba az alakulás utáni sajtótájékoztatón.

- Az elnökség azonnal megkezdi a munkáját: a város előtt álló feladatokkal, és kihívásokkal kezdünk foglalkozni. Ilyen súlyos problémának tekintjük a város környezetét leginkább terhelő ügyet, a Falco-gyár ügyét, amellyel mindenképpen foglalkoznunk kell. Erre a legsürgősebben megoldást kell találnunk - folytatta Hende Csaba.

Balról: Kántás Zoltán, dr. Kecskés László, Lendvai Ferenc, dr. Takátsné dr. Tenki Mária, Koczka Tibor és Illés Károly elnökségi tagok dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő társaságában. Fotó: Vadas Krisztina

Minden eszközt igénybe vesznek azért, hogy az a csúf látvány, amit a gyár kéménye nyújt, mielőbb megszűnjön. Ehhez nagyon sokat kell dolgozni, nagyon sok pénzt kell a tulajdonosnak elkölteni, de úgy gondolják, ahhoz, hogy Szombathelyen jó legyen élni, szükséges, hogy azt a káros füstöt és kiábrándító látványt megszüntessék.

- Egy két éves, hosszú folyamat végére tettünk pontot az újjáalakulással. Innentől a Fidesz szombathelyi szervezete gőzerővel megkezdi a felkészülést a 2018/19-es választásokra szeretnénk az eddigi jó eredményeknél is még jobbakat elérni a következő időszakban - mondta Lendvai Ferenc, a helyi elnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!