Hírek

2015.12.20. 07:19

250 táncos és Abba-láz a színpadon a Westside tizedik karácsonyi gáláján – Keresse meg az ismerősöket képeinken!

Több száz szülő, ismerős és táncrajongó ünnepelt tombolva szombaton az Agora–MSH¬-ban a Westside Táncsport Egyesület hagyományos karácsonyi gáláján.

Budai Dávid

Igaz, itt a zene kicsit keményebb, ritmusosabb volt a megszokott ünnepi csilingelésnél: a hiphop tánc ugyanis ezt igényli. A sikeres gála stílusos, néha nagyon is merész fellépőruhákkal teltházas volt.

Az egyesület elnöke, Vincze Csaba elmondta: a szombati karácsonyi gála sorrendben éppen a tizedik volt, ráadásul mivel két év után tértek vissza a sportházba, olyan mintha haza jöttek volna. Mint minden évben, a hiphop táncok után most is egy igazi show tánc következett, amely ezúttal a Mamma Mia zenéjére készült. A hamisítatlan hiphop hangulatot és az Abba-lázat 250 táncos teremtette meg. A szombathelyieken kívül Táplánszentkereszt, Gencsapáti, Kőszeg és Zalaegerszeg "westsideosai" is a színpadra léptek. Megtudtuk: a karácsonyi gálára már szeptemberben elkezdtek készülni, és pihenőjük most is csak január 4-éig lesz, utána már készülni kell a következő versenyre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!