Hírek

2016.03.22. 09:12

Az áramszolgáltató munkatársának adta ki magát, így lopta meg a lakás tulajdonosát

Az elmúlt 24 órában főleg lopási ügyek adtak munkát a vasi rendőröknek.

Egy férfi kérte a rendőrség segítségét 2016. március 21-én Szombathelyen, mert valaki a Beiczy István utca egyik középületéről a réz dekorációt távolította el. A helyszínre érkező rendőrök az adatgyűjtést követően négy órán belül elfogták a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható V. M. Róbert megyeszékhelyi lakost. A 25 éves férfit elfogták, előállították és kihallgatták. Ellene lopás bűntett miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Egy férfi kérte a rendőrség segítségét 2016. március 21-én Szombathelyen, mert valaki megtévesztette és pénzt vitt el tőle. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy férfi az áramszolgáltató munkatársának adta ki magát, hogy ellenőrizni akarja a lakásban az elektromos vezetékeket. Miután a hívatlan vendég távozott, a lakás tulajdonosa akkor vette észre, hogy hiányzik a pénze. Az ügyben lopás vétség elkövetése miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A rendőrség kéri, hogy senkit ne engedjenek be a lakásba, míg hitelt érdemlően meg nem bizonyosodtak a személyazonosságáról! Ha mégis jogsértő cselekmény áldozatává váltak, forduljanak bizalommal a rendőrséghez!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!