Hírek

2016.03.02. 15:33

Eltűnt egy kőszegi férfi – A rendőrség még nem keresi, a facebookon viszont több százan

Kőszeg – Harmadik napja, vasárnap óta nem tud senki Molnár Krisztiánról. Nyomtalanul eltűnt, a kőszegi rendőrök még nem keresik.

Bakos Ágnes

„Keresem, keressük fiamat, Molnár Krisztiánt!! Vasárnap óta senki nem tud róla semmit!!!! Kérek mindenkit, osszátok!!! Aki látta, vagy tud róla valamit jelezzen!!!!" Ezt a felhívást tette közzé a Kőszegen élő fiatalember édesanyja a legnagyobb közösségi portálon.

Kedden jelent meg a kétségbeesett üzenet, azóta már négyszázan megosztották a kérést a férfi fotójával együtt.

Molnár Krisztián már egy hónapja nem frissítette a nyilvános profilját a legnagyobb közösségi portálon.

Fotó: Facebook

A kőszegi rendőrség körözési listáján egyelőre nem szerepel Molnár Krisztián. Viszont kettő másik eltűnt személy igen: az egyikük február 28-án, a másik 13 évvel ezelőtt tűnt el.

A 12 éves Szakonyi Rolandnak február 28-án veszett nyoma, sem fotó, sem személyleírás nincs a körözési oldalon, csupán annyi, hogy körmendi születésű a fiú.

A másik, a kőszegi rendőrség által körözött személy Hovdi Yuliy kárpátaljai ukrán állampolgár. A most 62 éves férfit 2003 júniusában látták utoljára, azóta keresik a kőszegi egyenruhások.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!