Hírek

2016.03.09. 08:36

Sínekre hajtott a tilos jelzés ellenére - Fiatal tolvajok és eltiltás hatálya alatt vezető sofőr

Az elmúlt 24 óra is adott elfoglaltságot a vasi rendőröknek.

Egy tehergépkocsival közlekedő – akkor még ismeretlen személy – a vasúti átjárót biztosító fénysorompó tilos jelzése ellenére hajtott a sínekre a 7452-es számú úton, Csákánydoroszló térségében és ütközött egy Szentgotthárd felől Körmend irányába tartó vonattal 2016. március 8-án. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. Az ütközést követően a tehergépkocsi vezetője elhajtott a helyszínről. A Körmendi Rendőrkapitányság munkatársai az adatgyűjtést követően, a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták a 34 éves csákánydoroszlói férfit. Vele szemben közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost igazoltattak a rendőrök Szombathelyen 2016. március 8-án. Az intézkedés során kiderült, hogy a férfi járművezetéstől eltiltás hatálya alatt ült volán mögé, ezért előállították és kihallgatták. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – járművezetés az eltiltás hatálya alatt elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult.

Három fiatalt értek lopáson az egyik szombathelyi üzlet biztonsági szolgálatának munkatársai 2016. március 8-án. A csehimindszenti fiúk különböző kozmetikai termékekkel kíséreltek meg fizetés nélkül távozni. A rendőrök előállították és kihallgatták a tetten ért személyeket és velük szemben – őrizetbe vételük mellett – tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!