Hírek

2016.03.06. 09:24

Vigyázat, csalók! - Ál-csatornatisztítók Bükön

Bük - Az elmúlt napokban Bükről érkezett bejelentések szerint ismeretlenek előre megrendelt csatornatisztítási munkálatokra hivatkozva próbálják a felhasználókat megkárosítani - figyelmeztet a soproni vízmű közleményben.

Simán Klára

A módszer a következő: a magukat csatornatisztítóknak mondó emberek azt állítják, hogy a társaság megbízásából érkeztek, majd sietve készülődnek elvégezni a munkát, hogy benyújthassák a számlát.

A soproni vízmű teljes mértékben elhatárolódik a fentiektől, hiszen munkatársaik csak fogyasztói megkeresés esetén, előre egyeztetett időpontban végzik el a hibaelhárítási feladatokat. (Ez azt jelenti, hogy váratlanul biztos, hogy nem érkeznek a munkásaik sehova!)

A soproni vízmű továbbá kéri a lakosságot, hogy kellő elővigyázatossággal kezeljék a hasonló helyzeteket, hogy ne váljanak a csalók áldozatává. Valódi munkatársaik nem kínálnak ilyen jellegű (csatornatisztítási) szolgáltatásokat, emellett egyenruhában dolgoznak és kérésre igazolványukat felmutatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!