Hírek

2016.07.11. 09:30

Így mulatnak Balogunyomban – Falunap volt a vasi településen

Az önkormányzat idén is megörvendeztette a falu lakóit egy hamisítatlan nyári, falunapi mulatsággal.

Vadas Krisztina

Péntek este a Delta zenekarral mulathatott együtt a balogunyomi közönség, szombaton vetélkedők és kulturális műsor várta a vendégeket.

Délelőtt a gyermekeké volt a főszerep: a Tihanyi Vándorszínpad Az igazmondó juhász meséjével varázsolta el az apróságokat. Az arcfestés, csillámtetoválás még mindig nagyon népszerű, főleg a lányok körében, szinte egy olyan gyermek sem volt, akit ne díszített volna valamilyen figura.

Délután már a felnőtteknek kínáltak tartalmas kikapcsolódást. Az egyik népszerű mulatós duó, a Tesók nagy sikert arattak. Fergeteges hangulatot teremtettek a sátorban. Őket a kőszegi Dance Jam tánccsoport követte bemutatójával, ők két Európa-bajnok koreográfiájukat is megmutatták a közönségnek. A Vasi Honvéd Bajtárs Egyesület kórusa katonadalokkal örvendeztette meg az idősebb vendégeket.

Mindeközben egy izgalmas vetélkedő is zajlott: öt csapat mérte össze tudását a különböző retro-feladatok során. Régi zenéket, reklámokat kellett felismerni, de az agytekervényeket igencsak megdolgoztató retro filmes kérdések is színesítették a feladatokat.

A jó hangulatú közösségi mulatságot este tábortűz és tűzijáték zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!