Hírek

2016.08.24. 14:56

Alakul a vépi szombat este – A hatévesek is Dominak segítenek!

Vép – Minden visszajáró aprópénz Domi dobozába megy abban a vépi kocsmában, ahol szombaton, 27-én rendeznek zenés estét a séi kisfiú segítésére. Már most példaértékű az összefogás.

Bakos Ágnes

– Hihetetlen, hogy a kocsmában és környékén mekkora lavinát indítottunk el – számolt be Horváth Tímea ötletgazda.

Fotó: Horváth Tímea

– Vendégeim a munkahelyeikről hozzák az adományokat, a gyerekek a kocsmában a kis visszajárójukat is a gyűjtőbe dobják egy-egy chips, csoki vagy jégkrém után – sorolta a kezdeményezésük sikerét Tímea.

Egy abszolút civil összefogásról van szó, ugyanis a vépi vendéglátóhelyen zenélt a kis Orsós Dominik apukája, Orsós Ferenc. Akkor ismerkedtek meg velük, és azonnal körvonalazódott a segítség. Kitalálták, hogy egy nagyszabású zenés esetet rendeznek Domi javára. Az ötletet pedig rengeteg támogatás kíséri.

Fotó: Szendi Péter

– A DJ páros, aki szokott nálunk zenélni, videókat, szórólapokat csinálnak. Egyszerűen hihetetlen, mennyi önzetlen ember van – folytatta Tímea. Kiemelte: – Lehet, hogy én vagyok túlérzékeny, de naponta könnyezem meg hogy a hatévestől a nyolcvanévesig mindenki segít valamivel.

Augusztus 27-én lesz a nagy nap: addig is gyűlik az apró Dominak, aznap pedig a belépő, de még a tombola bevétele is Domié lesz. Sőt, a pultos lányok a borravalójukat is a séi kisfiú gyógyulására adják!

Orsós Dominik gyógyulásáról és családja küzdelmeiről sokat írtunk: sok olvasónk segített már – és biztosan sokan adnak majd lehetőségük szerint most szombaton is.

– Segíts, hogy segíthessünk – emlékeztetett a kezdeményezésük címére Tímea.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!