Hírek

2016.09.18. 09:19

Közösségi élmény a KISZ-en – Ilyen egy igazi lakótelepi mulatság

Szombathely - A borús, esőre álló őszi reggel ellenére sokan gyűltek össze szombaton a KISZ lakótelep focipályáján. Már harmadik alkalommal szervezte meg a KISZ Lakótelepért Egyesület a lakótelepi közös mulatságot.

Vadas Krisztina

A vendégeket Vörös Pál, az egyesület elnöke, Nemény András, a körzet képviselője és Puskás Tivadar polgármester köszöntötte. A polgármester kiemelte, nagy örömmel tölti el, hogy a KISZ lakótelepen élők ennyire összetartanak. Nemény András kifejtette, hogy próbáltak olyan programot összeállítani, amelyből minden generáció kiválaszthatja a neki tetszőt. Így válik a lakótelepi nap egyben családi nappá is.

 

A beszédek után az óvodások műsorát nézhették meg az érdeklődők, közben pedig elkezdődtek a kézműves foglalkozások, arcfestés is.

Délután zenés programok, újraélesztési bemutató, retró rendőrautók kiállítása, főzőverseny és még sok egyéb színes program várta a KISZ-Százhold városrész lakóit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!