Hírek

2016.09.29. 15:58

Mindent egy tálba - Egyszerű receptek a család minden tagjának a PLT legújabb szakácskönyvében

Szombathely- Megjelent a Pannon Lapok Társaságának legújabb receptkönyve. Az Egytál-ételek könyvében gyors, ám annál laktatóbb csemegék kaptak helyet.

Vadas Krisztina

A Pannon Lapok Társasága napilapjainak hűséges olvasói le sem tagadhatnák, mennyire otthonosan mozognak a konyhában. Hiszen ezt bizonyítja az is, hogy beküldött receptjeikből immár a 19. kiadvány születhetett meg. Az Egytálételek könyvében olyan recepteket válogattunk össze, amelyekkel gyorsan megoldhatunk váratlan helyzeteket. Vendégek érkeznek, vagy csak nagyon éhesen tért haza a család? Esetleg megmaradt egy kis húsleves vagy pörkölt, amit sajnálunk kidobni? Ezekre az esetekre mind-mind számos variációt kínál a legújabb receptkönyv.

Húsos, rizses, krumplis, zöldséges, tésztás és édes egytálételek - ezek alapján szedték csokorba a recepteket, hiszen ezek a leggyakoribb összetevők, amelyek megtalálhatók otthon a konyhában. A Vas Népe olvasói sem tétlenkedtek, rengeteg receptet küldtek a felhívásra. Szerkesztőségünkben jól ismert és új arcok is feltűntek a tiszteletpéldányok átadásán csütörtökön.Hajas Noémi könyvespolcán több kiadvány is sorakozik, mégis csak most döntött úgy, hogy saját kedvencét is beküldi. Két ételének leírását is megtaláljuk a könyvben: joghurtos-zöldséges rizses húst és csilis zöldbabot csőben sütve kínál az olvasóknak. Habár Steindl Dániel édesanyja már harmadszor került be receptkönyveinkbe, ő mégis csak most hozta a világ tudomására egyik kedvenc receptjét: zöldséges húsos gerslivel veszi le a családot és barátokat a lábáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!