Hírek

2016.09.28. 09:46

Nagyobb volt a füstje, mint a lángja - Kicsordult a kannából az érzelem Hegyfalun?

Információink szerint egy benzines kanna is előkerült a minap egy családi veszekedésnél Hegyfalun. Az egyik háznál történt eset kapcsán végül személyi sérülés nem történt, ám az ügy jó pár napig muníciót adott a helyi közéletnek.

Turbók Attila

A Vas Népéhez beérkezett hírek arról szóltak, hogy egy csendes péntek este otthoni, családi vita kerekedett a hegyfalui képviselő-testület egyik tagja és házastársa között. Úgy tudjuk, a családi perpatvar odáig fajult, hogy a képviselő egy benzines kannával a kezében hangoztatta, mire készül. A hölgy természetesen megrémült párja felhevült természetétől és első ijedtségében kihívta a rendőrséget. Közben megérkezett a család egyik jó barátja, akinek végül sikerült lecsillapítani a kedélyeket. A benzines kannát végül nem használta a családfő, ám a rendőrség hivatalból intézkedett. A történet pikantériája, hogy az eset kapcsán Hegyfaluban megvalósult a teljes politikai ökumené.

Illusztráció: Szendi Péter

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a következő tájékoztatást küldte szerkesztőségünkbe: - „Kollégáink intézkedtek egy hegyfalui lakóháznál a megjelölt időpontban, ahová egy családi veszekedés miatt hívták őket. A nyomozó hatóság nem rendelkezik információval arra vonatkozóan, hogy a férj, vagy a helyszínen tartózkodó más személy milyen egyéb tisztséget lát el" – áll a közleményben.

Az esemény kapcsán megkérdeztük az érintett helyi lakost az ügyről, ám ő nem kívánt nyilatkozni, mint ahogy a falu közszereplői közül senki más sem. A történet azonban több napon keresztül állandó témát adott a hegyfalusiaknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!