Hírek

2016.10.25. 16:43

18 óra óta két sávon autózhatunk Győrig

Áder János köztársasági elnök jelenlétében adták át az M86-os gyorsforgalmi út Hegyfalu és Csorna közötti szakaszát, melyet este hivatalosan is használatba vehetett az utazóközönség.

Cseszkó Tamás

A mostani fejlesztés az idei év legnagyobb közlekedés-fejlesztési beruházása, melynek köszönhetően Szombathelyről egészen Győrig autózhatunk kétszer két sávon. Az átadás helyszíne Vas és Győr-Moson-Sopron megye határa volt, ott volt többek között dr. Hende Csaba, Ágh Péter és Gyopáros Alpár, az érintett települések országgyűlési képviselői, Tasó László közlekedési államtitkár és Nagy Róbert, a Nemzeti Infrastruktúra Kezelő Zrt. igazgatója is.

Áder János köztársasági elnök beszédében utalt arra, hogy a mostani beruházással három álom is valóra vált. A helyiek immáron biztonságosan közlekedhetnek, hiszen sok baleset volt ezeken az utakon. - A mostani beruházásnak köszönhetően visszanyerték a jogot a vidéki élethez, megszűnik a kamionok okozta por és zaj - sorolta a további jó híreket Áder János, hozzátéve, hogy a szombathelyiek álma is megvalósulhat, hiszen a megyeszékhely immáron könnyen elérhető lesz. - Egyedül Istené a dicsőség, nekünk az a megtiszteltetés adatott, hogy mi végezhettük el a munkát - mondta köszöntőjében dr. Hende Csaba, hozzátéve, hogy az utat határidőre tudták átadni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!