Hírek

2016.10.06. 18:55

Tökéletes esküvő

Szombathely - Szombaton startol az első Vas megyei ProfiEsküvő Kiállítás az Agorában, a Vas Népe támogatásával. A szolgáltatók mellett rengeteg meglepetés várja a házasulandókat.

Vadas Krisztina

Szombaton és vasárnap minden a tökéletes esküvőről fog szólni az Agora - Művelődési és Sportházban. Ez a kiállítás azonban most más lesz, mint a megszokott: sok újítás és meglepetés várja az érdeklődőket. Elsőként, ami máris nem szokványos, az az időpontválasztás. Bartók Zoltán, a rendezvény főszervezője elmondta, azért októberre tették a kiállítást, mert nagyon felgyorsultak az események az esküvőszervezés terén is - a legjobb szolgáltatók szinte már teljesen foglaltak a 2017-es szezonra. Habár még csak most ért véget az esküvői főszezon, a házasulandók már előre gondolkodnak, és folyamatosan foglalják le a jövő évi időpontokat.

Már a polgári szertartást sem kötelező a hivatalban tartani, a helyszínnek a fantázia szab határt
Fotó: Profiesküvő

- A házasság nem ment ki a divatból, sőt! A párok ma már nemcsak összeházasodnak, hanem különleges, egyedi alkalmat varázsolnak maguknak - tudtuk meg Bartók Zoltántól, aki ceremóniamesterként is segíti a párokat a nagy napon. Ezen a hétvégén a leendő férjek és feleségek mindent megtalálnak egy helyen, amivel igazán emlékezetessé tehetik a nagy napot: a meghívótól a DJ-n át a helyszínekig mindenről tájékozódhatnak. De nem csak ezért érdemes a pároknak ellátogatni a kiállításra: egy szerencsés hölgy megnyerheti a menyasszonyi álomruha kölcsönzését.

A standokon kívül kísérőprogramokkal várják a vendégeket: az internet sztárjává vált gencsapáti plébános, Gombos Bálint atya elénekli a Halleluját és tanácsokat ad a templomi szertartással kapcsolatban. Emellett divatbemutató, lézershow és minikoncertek színesítik a rendezvényt.

Ám a legnagyobb dobás mégis a pasimeg-őrző. Erre azért van szükség, mert a párok általában együtt érkeznek, de a vőlegény nem láthatja a menyasszony ruháját az esküvő előtt. Ezért amíg a hölgy próbál, a férfi a megőrzőben például italokkal ismerkedhet - ilyen kreatív ötletekkel teszik még különlegesebbé a szervezők a kiállítást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!