Hírek

2016.11.16. 20:16

A Vas Népe jótékonysági akciója hegyeket mozgat: Donát és Ruben máris egymásra talált a latin zenében

Szombathely - Novák Donát története sokakat mélyen megérintett: égnek a telefonvonalak, mindenki azon gondolkodik, hogyan segíthetne az édesanyját elveszített, édesapjával maradt sérült kisfiúnak.

Ölbei Lívia

Fotó: Vass Péter Bexter

A szombathelyi Ruben's Latino zenekar például koncerttel járul hozzá az akció sikeréhez. A koncertet december 6-án tartják a Bartók Teremben, de a zenekar frontembere, énekes-gitárosa, a dominikai születésű  Ruben La Voz szerdán ellátogatott a Micimackó Óvodába, egy kis ismerkedésre. Donát és Ruben az ölelés, az érintés  és a szív meg a lélek nyelvén megszólaló latin zene révén az első pillanatban egymásra találtak. De az egész csoport örült a közvetlen, kedves zenésznek és a finom, napfényes muzsikának. A gyerekek a pengetést is boldogan kipróbálták. Ruben látogatása ráadásul még Donát  fejlesztési programjához is illik: a Pető-módszer is támaszkodik a zene, a ritmus jótékony hatására. Donát és Ruben kettősét látva ebben az esős novemberben az ember titokban hinni kezd a jóban és szépben.

Kapcsolódó cikk:

Egymásba kapaszkodva - Félárván maradt, sérült kisfiúnak segíthetnek a Vas Népe olvasói

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!